In familieopstellingen komt met enige regelmaat iemands innerlijke kind tevoorschijn. Het innerlijk kind staat symbool voor onschuld en wil geliefd, beschermd en getroost worden. Die aandacht kan alleen jij geven. 

Maar al te vaak staan persoonlijke thema’s die connectie in de weg. Thema’s zoals je eigen plek innemen, onuitgesproken familiekwesties, sluimerend trauma, pijnlijk onverwerkt verlies, niet in je eigen kracht kunnen staan, teveel geven en te weinig nemen etc. In een familieopstelling kun je dat aan het licht brengen. Het schudt je innerlijke kind in ieder geval wakker weet ik uit eigen ervaring.

Ben je nieuwsgierig naar hoe een familieopstelling werkt en wat het jou kan brengen? Zaterdag 26 november heb je de mogelijkheid deel te nemen aan een workshop familieopstellingen in Nijmegen.

Tijdens de dag kun je deelnemen als vraagsteller of representant. Als je een vraag inbrengt wordt deze in een opstelling behandeld. Er is ruimte voor 3-4  opstellingen. Je kunt ook meedoen als representant om te ervaren hoe een familieopstelling werkt. Meestal geeft dat ook waardevolle inzichten. Je wordt namelijk nooit zomaar gekozen om iets of iemand te representeren.  

Zaterdag 26 november ben je welkom bij Cordium in een prachtige ruimte! Vraag inbrengen kost 45€. Als representant meedoen 20€.

We werken van 10-16 uur ongeveer. 

Adres: De Ruyterstraat 65 in Nijmegen

Voor koffie/thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Op fairleys.nl vind je meer informatie over familieopstellingen en hoe deze in zijn werk gaan. Mocht je liever een individuele opstelling doen, bel of email mij voor een afspraak.