Fairleys

Wij zijn Fairleys

Welkom! Fairleys is ontstaan uit de wens om de zakelijke markt te bedienen met organisatieadvies dat sterk steunt op systemisch werk. Het potentieel van systemisch werken is enorm en geeft een hele nieuwe dimensie aan het oplossen van kleine en grote vraagstukken in bedrijven.

Traditioneel is de consultant de expert, maar met behulp van een bedrijfsopstelling wordt de bedrijf zelf de expert. Het bedrijf toont ons in een opstelling ongefilterd wat verstorend werkt en welke oplossing het meest resoneert met het welzijn van het organisatiesysteem. Uiteindelijk is het doel om het organisatiesysteem weer in balans te brengen, zodat men het ware potentieel van het bedrijf kan benutten.

Naast dat ik me richt op de zakelijke markt ben ik ook intensief met familieopstellingen bezig. Ik geef regelmatig workshops en één-op-één sessies. Regelmatig liggen persoonlijke thema’s ten grondslag aan een probleem dat zich voordoet op de werkvloer. Vanuit een systemisch kijk begeleid en coach ik met plezier cliënten met hun persoonlijke vraagstukken.  

Fairleys is breed inzetbaar en eigent zich om vraagstukken te doorgronden die wel voelbaar zijn, maar waar lastig de vinger op gelegd kan worden.  

“Opstellingen zijn werkelijk een boeiende methode voor reflectie en heling omdat de onderstroom ongefilterd eerlijk is en aan het ego voorbij gaat.”

Steven Fairley - Oprichter Fairleys

Waarom kiest u voor Fairleys?

Systemisch consultancy

Innovatieve consultancy die de onderstroom in organisaties onderzoekt.

Rijke ervaring bedrijfsleven

Bijna 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven in leidinggevende functies.

Bedrijfskundig onderlegd

Bedrijfskundig academisch denk- en werkniveau.

Betaalbaar

Geen lijvig rapport nodig waardoor besparing van tijd en geld.

Over Steven Fairley

Mijn naam is Steven Fairley, zoon, vader en echtgenoot. Ik ben afgestudeerd in bedrijfskunde en bedrijfscommunicatie en heb vele jaren in veelal leidinggevende functies in het bedrijfsleven gewerkt. In oktober 2020 heb ik een nuttige werkpauze ingelast. Ik heb veel tijd aan mijn gezin besteed en van alles ondernomen dat normaal blijft liggen bij een fulltime baan. Ook een deelname als representant aan een familieopstelling was zoiets. Gegrepen door de magie van die opstelling ben ik op zoek gegaan naar een opleiding om zelf organisatie- en familieopstellingen te kunnen begeleiden. Nu ben ik zover dat ik mijn eigen bedrijf via deze website kan presenteren.

Ik heb voor de bedrijfsnaam Fairleys gekozen als één van vele Fairley’s die mijn familie vormen. Net zoals wij allemaal één van dezelfde mensenfamilie zijn. Verbonden door de onderstroom. Het enige wat je hoeft te doen is in een opstelling stappen om de verbinding te ervaren. Het is werkelijk een boeiende onderzoeksmethode omdat de onderstroom ongefilterd eerlijk is en aan het ego voorbij gaat. Dat geldt voor mensen maar ook voor bedrijven. Mijn missie is om onze mensenfamilie de magie van een opstelling te laten ervaren. Om tot het besef te komen dat we allemaal met elkaar in verbinding staan en dat heling en groei tot eenieders potentie behoren.

Fairleys kernwaarden

01.

Vertrouwelijk

Alles wat er binnen een traject gebeurt, is vertrouwelijk.

02.

Integer

Bij mij is iedereen gelijk. Ik werk zonder oordeel en laat iedereen in zijn waarde.

 

03.

Veilig

Ik draag zorg voor een veilige omgeving waarbinnen we werken.

04.

Vakkundig

Ik blijf mezelf ontwikkelen in het vakgebied.