Fairleys

Wij zijn Fairleys

Fairleys is ontstaan uit de wens om de zakelijke markt te bedienen met organisatieadvies dat sterk steunt op systemisch werk. Het potentieel van systemisch werken is enorm en geeft een hele nieuwe dimensie aan het oplossen van kleine en grote vraagstukken in het bedrijfsleven. Zowel bij acute problemen als langdurige, hardnekkige kwesties.

Met een systemische bril kijk ik naar wat er onder de oppervlakte bij een bedrijf of bij de werknemer gebeurt. Daar zitten overtuigingen, patronen en gedragingen die een stempel drukken op de dagelijkse praktijk. Door dit aan het licht te krijgen, kan er vlug veel veranderen. Ik vind het om die reden een verrassende en boeiende onderzoeksmethode. 

Wat ik bied is innovatief organisatieadvies dat snel en helder inzicht geeft in wat er speelt en wat je bedrijf of organisatie weer optimaal laat draaien. Bij kleine vraagstukken kan ik in een dag al veel helpen verhelderen. Bij grote vraagstukken zet ik een breder traject van organisatieadvies in, waardoor dit in de meeste gevallen een paar dagen beslaat. Ik hoef dus niet, zoals de traditionele consultant, maandenlang intern mee te kijken. Ook schrijf ik geen dik rapport, noch ga ik de verandering intern managen.

Voor het inloggen op de ‘onderstroom’, het effectief vinden van oplossingen en het inzetten van nodige veranderingen binnen je bedrijf of organisatie is Fairleys een ideale partner.

Naast dat ik me richt op de zakelijke markt ben ik ook intensief met familieopstellingen bezig. Ik geef regelmatig workshops en één-op-één sessies. Omdat elk mens onderdeel is van een familiesysteem gaat de bagage overal mee naartoe. In een familieopstelling kun je ervaren wat er in die tassen aan bagage zit. Opvallend vaak zijn cliënten zich er niet van bewust hoezeer het gewicht daarvan hen belemmert. Samen kijken we naar de verstoringen in de onderlinge verhoudingen van hun familiesysteem en naar wat er gedaan kan worden om de belemmering op te heffen. Vanuit systemisch werk begeleid en coach ik met veel plezier mijn cliënten met hun persoonlijke vraagstukken.

“Opstellingen zijn werkelijk een boeiende methode voor reflectie en herstel omdat de onderstroom ongefilterd eerlijk is en aan het ego voorbij gaat.”

Steven Fairley - Oprichter Fairleys

Fairleys kernwaarden

01.

Vertrouwelijk

Alles wat er binnen een traject gebeurt, is vertrouwelijk.

02.

Integer

Bij mij is iedereen gelijk. Ik werk zonder oordeel en laat iedereen in zijn waarde.

 

03.

Veilig

Ik draag zorg voor een veilige omgeving waarbinnen we werken.

04.

Vakkundig

Ik blijf mezelf ontwikkelen in het vakgebied. 

Over Steven Fairley

Mijn naam is Steven Fairley, zoon, vader en echtgenoot. Ik ben afgestudeerd in bedrijfskunde en bedrijfscommunicatie en heb vele jaren in veelal leidinggevende functies in het bedrijfsleven gewerkt. In oktober 2020 ben ik heel bewust gestopt bij mijn laatste werkgever. Ik had al een tijd het gevoel vast te zitten in een rol die mij niet meer paste. Ik wilde een andere richting op. Na dit besluit heb ik eerst een aantal jassen moeten uitdoen. De werkjas, de stressjas, de egojas, de managersjas; totdat ik eindelijk mezelf weer zag. 

In die periode heb ik veel tijd aan mijn gezin besteed en van alles ondernomen dat normaal blijft liggen bij een fulltime baan. Ook een deelname als representant aan een familieopstelling was zoiets. Ik werd erdoor gegrepen en zag meteen de potentie van systemisch werk. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een opleiding om zelf bedrijfs- en familieopstellingen te kunnen begeleiden.

Door systemisch te kijken is er zoveel diepgang bijgekomen in mijn leven. Het is bijna een spirituele ervaring om in een opstelling te voelen dat echt alles en iedereen met elkaar verbonden is. Zowel het materiële als immateriële, verbonden in de onderstroom. Mijn pad is hierdoor duidelijker geworden. Mijn toekomst ligt in advies en coaching.