Altijd al willen weten waarom je je niet op je plek voelt? Speelt er iets dat altijd maar onuitgesproken blijft? Is er een familiekwestie die om opheldering vraagt? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe een familieopstelling werkt?

Zondag 25 september heb je de mogelijkheid deel te nemen aan een workshop familieopstellingen in Nijmegen. Tijdens de workshop kijken we via familieopstellingen onder andere naar jouw plek in het familiesysteem en of het systeem in balans is. 

Er is moed voor nodig om iets uit te werken bij een familieopstelling, dat zeker! Maar de inzichten die je krijgt en de heling die kan plaatsvinden maken het meer dan de moeite waard. Wees welkom en laten we samen kijken.

Tijdens de middag kun je deelnemen als vraagsteller of representant. Als je een vraag inbrengt wordt deze in een opstelling behandeld. Er is ruimte voor 3 opstellingen. Je kunt ook meedoen als representant om te ervaren hoe een familieopstelling werkt. Meestal geeft dat ook waardevolle inzichten. Je wordt namelijk nooit zomaar gekozen om iets of iemand te representeren.  

Zondag 25 september ben je welkom bij Cordium in een prachtige ruimte!

We werken van 13-17 uur ongeveer. 

Adres: De Ruyterstraat 65 in Nijmegen

Voor koffie/thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Op fairleys.nl vind je meer informatie over familieopstellingen en hoe deze in zijn werk gaan. Mocht je liever een individuele opstelling doen, bel of email mij voor een afspraak.