Workshop systemisch werk

Ben je nieuwsgierig naar hoe een opstelling werkt en wat het jou kan brengen? Zaterdag 16 september heb je de mogelijkheid deel te nemen aan een workshop systemisch werk in Nijmegen.

Een opstelling kan voor veel levensthema’s worden ingezet. Of er nu iets speelt in je familie of juist in je bedrijf. Zelfs je zorgen over een maatschappelijk onderwerp kun je opstellen. In de basis gaat het bij systemisch werk er altijd over dat het systeem uit balans is geraakt. Het voelen en ervaren wat dat met jou en andere deelnemers in de opstelling doet geeft veel inzicht. Daarnaast is het interessant om te ervaren wat het systeem nodig heeft om terug in balans komen zodat het optimaal werkt.

Tijdens de dag kun je deelnemen als vraagsteller of representant. Als je een vraag inbrengt wordt deze in een opstelling behandeld. Er is ruimte voor 4-5  opstellingen. Je kunt ook meedoen als representant om te ervaren hoe een opstelling werkt. Meestal geeft dat ook waardevolle inzichten. Je wordt namelijk nooit zomaar gekozen om iets of iemand te representeren.  

Zaterdag 16 september ben je welkom bij Cordium in een prachtige ruimte!

We werken van 10-16 uur ongeveer. 

Adres: De Ruyterstraat 65 in Nijmegen

Kosten: vraag inbrengen 70€, representant 35€. 

Voor koffie/thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Op fairleys.nl vind je meer informatie over opstellingen en hoe deze in zijn werk gaan. Mocht je liever een individuele opstelling doen voor jezelf of je bedrijf, bel of email mij voor een afspraak.