Wat een sprong hé! En terwijl je plonst staan alle zintuigen aan. Primaire reacties nemen het over en het ego belandt op een zijspoor. Zo is het ook een beetje met in een opstelling staan. De focus ligt op het waarnemen van wat je voelt en het ego heeft even pauze. 

Dat ego op pauze zetten, daar is moed voor nodig, zeker! Helemaal als je een vraag inbrengt. Vrouwen zijn daar regelmatig moediger in dan mannen. Daarom deze coole foto speciaal voor de mannen, in de hoop dat ze zich bij de vrouwen durven aansluiten. Het spreekt voor zich dat iedereen met vergelijkbare persoonlijke thema’s worstelt: je eigen plek innemen, onuitgesproken familiekwesties, sluimerend trauma, pijnlijk onverwerkt verlies, niet in je eigen kracht kunnen staan, teveel geven en te weinig nemen etc. In een familieopstelling kan je dat allemaal aankijken. 

Ben je nieuwsgierig naar hoe een familieopstelling werkt en wat het jou kan brengen? Zondag 16 oktober heb je de mogelijkheid deel te nemen aan een workshop familieopstellingen in Nijmegen. Tijdens de workshop kijken we onder andere naar jouw plek in het familiesysteem en of het systeem in balans is.

Tijdens de dag kun je deelnemen als vraagsteller of representant. Als je een vraag inbrengt wordt deze in een opstelling behandeld. Er is ruimte voor 3-4  opstellingen. Je kunt ook meedoen als representant om te ervaren hoe een familieopstelling werkt. Meestal geeft dat ook waardevolle inzichten. Je wordt namelijk nooit zomaar gekozen om iets of iemand te representeren.  

Zondag 16 oktober ben je welkom bij Cordium in een prachtige ruimte! Vraag inbrengen kost 45€. Als representant meedoen 15€.

We werken van 10-16 uur ongeveer. 

Adres: De Ruyterstraat 65 in Nijmegen

Voor koffie/thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Op fairleys.nl vind je meer informatie over familieopstellingen en hoe deze in zijn werk gaan. Mocht je liever een individuele opstelling doen, bel of email mij voor een afspraak.