10 juli in Nijmegen: workshop organisatieopstellingen voor midden -en kleinbedrijf

Wat is er toch aan de hand in mijn bedrijf? Ligt het aan mij of aan mijn team? Heb ik het vertrouwen van mijn baas of collega’s? Is ieders bijdrage duidelijk? Hoe herstel ik een conflict met mijn leverancier? Wat belemmert organisatiegroei? Staat de klant nog steeds centraal? 

Zomaar wat vragen die je bij een organisatieopstelling kunt inbrengen. Zondag 10 juli heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop organisatieopstellingen in Nijmegen. Deze keer speciaal voor mensen die in het midden- en kleinbedrijf werken. Waarom nou juist zo specifiek? Omdat zij met ietwat andere dynamieken kampen dan een grote organisatie. 

Een organisatieopstelling is een manier om de zachte, vaak onuitgesproken en onzichtbare, maar wel voelbare dynamieken binnen het organisatiesysteem bloot te leggen. Een opstelling geeft snel en diepgaand inzicht. Vele malen sneller dan wanneer je alleen over de problematiek zou praten. De kracht van een opstelling is juist het ervaren van de dynamieken. Daarom is een opstelling ook bij uitstek geschikt om hardnekkige organisatievraagstukken te ontrafelen. Het uiteindelijke doel is om het organisatiesysteem te helen, weer tot rust en in balans te brengen. 

Tijdens de dag kun je deelnemen als vraagsteller of representant. Als je een vraag inbrengt wordt deze in een opstelling behandeld. Er is ruimte voor 3-4 opstellingen. Meedoen als representant kan ook en geeft ook waardevolle inzichten, je wordt namelijk nooit zomaar gekozen iets of iemand te representeren. 

Wees welkom op zondag 10 juli bij Cordium in een prachtige ruimte!

Waar: Cordium, De Ruyterstraat 65, Nijmegen
Vraag inbrengen: € 90,-
Representant: € 30,-
Reserveren: steven@fairleys.nl
Bellen: 0618873817

We werken van 10-16 uur ongeveer. 

Voor koffie en thee wordt gezorgd, graag de lunch zelf meenemen.

Op fairleys.nl vind je meer informatie over organisatieopstellingen en hoe deze in zijn werk gaan. Mocht je liever een individuele opstelling doen, bel of email mij voor een afspraak.